сите категории
EN
Доследност за висок квалитет и одлична услуга

Дома> За СФВЕСТ

КОИ СМЕ НИЕ

SFVEST е еден од водечките производители на рефлектирачка облека во светот. Има напредни производствени капацитети во Кина и Мјанмар, кои се специјализирани за производство на безбедносна облека над 25+ години. SFVEST ја нуди најновата генерација на лична рефлектирачка облека, вклучувајќи елеци, маици, јакни, дуксери, спорт, опрема за дожд, комбинезони, детска заштитна облека, шлемови итн. е способен да одговори на различните барања на клиентите.

Врз основа на долгогодишното искуство во опслужување на клиенти од Европа, Соединетите Американски Држави, Австралија и други земји, SFVEST има целосен опсег на сертификати за да ги исполни барањата на различни пазари.

SFVEST ја има водечката лабораторија во индустријата и најсеопфатните програми за тестирање, а сите производи се дизајнирани и произведени според строго акредитиран систем за контрола на квалитетот.

SFVEST е на пат да стане најголемиот светски производител на рефлективна облека, со повеќе од 40 производни линии и годишен капацитет од 20 милиони парчиња облека. Нејзиниот асортиман на производи ги опфаќа сите видови рефлектирачка облека за да ги задоволи потребите на различни сценарија за примена.

  • ANSI
  • SA
  • CE
  • AS / NZS
  • BSCI
  • ИСО

Зошто да не одберете нас

ФАБРИКАНСКА ОКОЛИНА

МАГАЦИОН ЗА МАТЕРИЈАЛ

КРОЈАЊЕ

РЕФЛЕКТИВНА ЛЕНТА ТОПЛИЧНА ПЕЧАТЕНА

АВТОМАТСКО ШИЕЊЕ ЧАСИ

Шиење

КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТОТ

ПАКУВАЊЕ

МАГАНИН НА ГОТОВ ПРОИЗВОД

ПАТ НА РАЗВОЈ

ВЛЕЗ 1989 г

Во тоа време, нашиот основач беше висок менаџер на производи за рефлектирачка облека.

1989
Основање 1996 година

SFVEST е основана како компанија за рефлективна безбедносна облека во Кина со околу 100 вработени и 3 производни линии.

1996
Брендирање 2001

Брендот SFVEST беше успешно регистриран.

2001
тимот 2009

СФВЕСТ имаше три тима за надворешна трговија од 30 членови. Во тоа време, нашите шест производни линии се погрижија годишниот капацитет да достигне 2 милиони.

2009
Трговија 2011

Формирана е фабриката на SFVEST во провинцијата Анхуи и воведе антистатички, огноотпорни и водоотпорни технологии, како и некои други нови материјали.

2011
Технологија 2015

SFVEST потроши 10 милиони за изградба на физичко-хемиска лабораторија за тестирање на суровини и готови производи, вклучително и повеќе од 75 комплети експериментална опрема.

2015
Проширување 2019

SFVEST изгради нова фабрика во Мјанмар. Целата компанија имаше 25 производни линии и околу 1100 вработени.

2019
Развој 2020 година

Компанијата имаше 40 производни линии и 1500 вработени. И може да произведе 1.4 милиони елеци, 400 рефлектирачки палта и 000 рефлектирачки мантили месечно.

2020
Иднина 2023

Компанијата ќе обнови нова фабрика, на површина од 100,000 квадратни метри, а нејзиниот годишен капацитет на рефлектирачка облека ќе достигне 30 милиони парчиња.

2023