сите категории
EN
Доследност за висок квалитет и одлична услуга

Дома> лабораторија

ВИСОК ПРОИЗВОДЕН СТАНДАРД

ЛАБОРАТОРСКА СРЕДИНА

Машина за затегнување

Машина за затегнување

тестер за рефлексија на грбот

тестер за рефлексија на грбот

Тестер за отпорност на пропустливост на вода

Тестер за отпорност на пропустливост на вода

тестер за отпорност на пламен

тестер за отпорност на пламен

Микроскоп

Микроскоп

Тестер за флуоресценција

Тестер за флуоресценција

Машина за тестирање на цврстина на светлина

Машина за тестирање на цврстина на светлина

Воспоставивме лаборатории за тестирање за тестирање на сите наши суровини, како што се флуоресцентни ткаенини со висока видливост и осветленост на рефлектирачката лента. Така, имаме доверба да се осигураме дека нашите рефлектирачки носии имаат одлична отпорност на вода и пожар.