сите категории
EN
Почитување на висок квалитет и одлична услуга

Дома> Сервис

ДИЗАЈН И РАЗВОЈ

Дизајн и развој

со 25 + години искуство служат над 100 земји во светот, нашиот дизајнерски тим е добро запознаен со потребите на различните пазари и земји за да се осигура дека моделот одговара на вашата пазарна ниша.

Секоја година инвестираме до 10 милиони во истражување и развој, како што се нови материјали, технологии и опрема. Досега имаме тим од повеќе од 28 дизајнери и имаат добиено повеќе од 30 технолошки патенти. Тоа е причината зошто можеме лансира 1500 нови производи секоја година.

Дополнително, ако имате какви било идеи за рефлектирачка облека, ние ќе ви помогнеме да ги претворите идеите во производи и да го прилагодите стилот на вашиот бренд.

„Иновациите се извор на континуираната виталност на компанијата. Мораме да истраеме во иновациите за да создадеме одржлива вредност за нашите клиенти“.

- Лок Ву, извршен директор на SFVEST

OEM / ODM

OEM / ODM

Посетете го СФВЕСТ- имаме најголем производствен капацитет за рефлективна облека.

SFVEST обезбедува премиум услуга OEM/ODM која помага да се изгради вашиот бренд. Нашиот широк спектар на приспособени услуги, напредни производствени капацитети и искусни тимови ќе ве натераат да се истакнете на локалниот пазар.

Нашите четири производствени бази низ Кина и Мјанмар може да се пофалат со напредни машини и строга контрола на квалитетот. Така можеме да ја завршиме вашата нарачка за кратко време со гарантиран квалитет.

СПЕЦИЈАЛНИ УСЛУГИ ЗА Е-КОМЕРЦИЈА

Сакате да бидете следниот успешен бренд?

Квалитетните производи и премиум услугите на SFVEST ве прават да се издвоите.