сите категории
EN
Обезбедува сеопфатна заштита на секое работно место
Погрижете се вашите работници секогаш да имаат сеопфатна заштита - насекаде, во секое време.

Висококвалитетните производи гарантираат дека вашиот бренд дава вредност на брендот и создава врвно искуство за носење за корисниците.

Погледнете детали

Од почеток до крај, ние го правиме целото кревање тежина.

Нашата комплетна организациска структура, специјалистички тим, напредна опрема и строги процеси гарантираат дека вашата програма за брендирана стока работи непречено.

  • изградба
  • Патот
  • транспорт
  • Магацин | Логистика
  • Јавна безбедност
ПОВЕЌЕ ПОГЛЕД НА НАШИОТ БЕЗБЕДНОСНИОТ ЕЛЕК

Нашиот тим потроши повеќе од 25 години во производство на безбедносна рефлектирачка облека. Од купување суровини и изработка на ткаенини до производство и тестирање на квалитетот, стандардите за производство на SFVEST се повисоки од националните стандарди и ги исполнуваат европските и американските стандарди, како што се ANSI/ISE 107-2022 Класа 2/LEVEL2 итн.

Со долгогодишно искуство и напредни производствени капацитети, можеме да преземеме различни нарачки OEM/ODM за да ги задоволиме приспособените потреби на клиентите ширум светот. SFVEST може да постигне која било од вашите дизајнерски идеи.

Погледнете детали
ПОВЕЌЕ ПОГЛЕД НА НАШИОТ БЕЗБЕДНОСНИОТ ЕЛЕК
Подготвени да ја започнете вашата приказна?

Контактирајте не за да ја изградиме вашата брендирана програма за стоки денес.

ЗАПОЧНЕТЕ ЈА ВАШАТА ПРИКАЗНА

Повеќе приказни за клиентите